MULLISTAVA UUTUUS!!!! Saneeraamme isolla kädellä! IT-alanyritys.com on palkannut osaavan joukkonsa jatkoksi it-lead-development-concultant-managerin. Haemme uutta nousua ja toiminnan tehostamista.

UUTUUS! Sivut taas nähtävissä intternetissä!

SUPERUUTUUS!!! Sivumme ovat myös nähtävillä matkapuhelimella!

UUTUUS! CD-aseman avaus ohjelma

INESSIIVIIN
Tästä sisään portaaliin

 

Toiminnanjohtaja Mäkelä Pekka "PHP" Taina Hupi-insinööri Kivistö

Lauri "TheEye" Sarkimaa Markus "flässäri" Kivistö Validaattori-Verkkonen
     
     
     


websolutions for modern people

kontakt:

M.Mäkelä: mikael.makela@it-alanyritys.com

P.Taina: pekka.taina@it-alanyritys.com

M.Kivistö: miika.kivisto@it-alanyritys.com

L. Sarkimaa: lauri.sarkimaa@it-alanyritys.com

M. Kivistö: markus.kivisto@it-alanyritys.com

J. Verkkonen: jussi.verkkonen@it-alanyritys.com

News!

It-alanyritys.com on kokemassa suunnattomia mullistuksia. Lisää uutisia muutoksista tulevissa uudistetuissa nettisivuissa, joiden ilmestymisestä meillä ei ole mitään tietoa. Myös työntekijöiden määrä on kasvanut 100%, mikä tarkoittaa tehokkuuden kaksinkertaistumista... Mikäli teillä on kysymyksiä toimintaamme liittyen, ota yhteyttä.

Uutta!

It-alanyritys.com on julkaissut osavuosikatsauksensa.

IT-alanyritys.com
Osavuosikatsaus 1-6/2003

IT-alanyritys.com laajentaa voimakkaasti toimintaansa.


IT-alanyritys.com on ollut vahvassa nousujohteessa kevään-kesän aikana. Yritys on koko kevään ajan rekrytoinut aktiivisesti, ja rekrytointikampanjan tuloksena henkilöstömäärä onkin kasvanut 100 prosentilla. Tämä merkitsee samalla tehokkuuden kaksinkertaistumista. Henkilöstön lisäyksen johdosta yritys on laajentanut toimintaansa Kilon pääkonttorin lisäksi myös muualle pääkaupunkiseudulla. Kesän aikana yritys hakee edelleen vahvaa kasvua ja tätä kautta markkinajohtajuutta myös maakunnista. Yritys onkin jo laajentanut toimintaansa Kymenlaakson vahvan kasvupotentiaalin talousalueelle. Suunnitelmissa on kansainvälisten markkinoiden valloittaminen tulevana syksynä. Tavoitteen saavuttaakseen yritys tulee syksyllä siirtämään osan toiminnoistaan Keski-Euroopan hyvännäköisille markkina-alueille. Henkilöstövähennyksiä ei kuitenkaan tulla siirtojen yhteydessä näkemään, vaan osa nykyisestä henkilökunnasta siirtyy luotaamaan yrityksen toimintaa uusille, kansainvälisille markkina-alueille. Yritys panostaa voimakkaasti ulkomaille, ja uskoo Keski-Euroopan markkinoiden tuovan erittäin merkittävää liäarvoa ja nousupotentiaalia yrityksen vielä tuoreelle brändille.