it-alanyritys.com

Tehokkuutta tähän päiään
-- jo vuodesta 2003

ETUSIVU

UUTISET JA SÄÄ
-viihde
-tiedotteet
-sää

YRITYSESITTELY
-osakkaat
-rekrytointisivut
-toimintakonsepti
-osavuosikatsaukset
-referenssit
-yhteystiedot
-palaute

VIIHDE
-pelit / flash
-voivoi -generaattori
-web-kamera
-galleriat
-IT-kupla
-IT-deitti

HYÖTY
-koulutusmatskut
-hyötysofta
-mobiilipalvelut
-linkit

MUUTA
-hupi-insinööri
-paras palaute
-vieraskirja
-IRC
-kysy tohtorilta
-kuuma lista
-suosittelemme
-arvostelut

Tervetuloa it-alanyritys.com -kotisivuportaaliin

Olemme moniosaajia it-alalla. Teemme weppisivut kenelle tahansa ja mihin hintaan tahansa. Meillä ei mene sormi suuhun kovimmankaan haasteen edessä. Tarkemmin meihin, sekä tuottamiimme mobiili- ja viihdepalveluihin, voit tutustua linkeistä vasemmalla. Muista myös katsoa suosittelemamme linkit sekä kirjoittaa käynnistäsi vieraskirjaan.

Websolutions for modern people


it-alanyritys.com uutisia

(5.5.2017) Seitsemän vuoden ajan huolella suunniteltu toteutus on julkistusta vaille valmis. Olemme työskennelleet niin kovasti, että omien nettisivujemmekaan päivittämiseen ei ole jäänyt aikaa (jos olet kiinnostunut tiedottajan pestistä, jätä hakemus rekrytointisivumme kautta). Tiedotamme julkaisusta myös täällä.

(17.5.2010) Toisin kuin voisi luulla, on it-alanyritys.com vielä voimissaan. Ja vieläpä hyvissä voimissa. Monia uusia mullistavia superuutuuksia on suunnitteilla, mutta valitettavasti kaikki aika menee asioiden päivittelemiseen eikä niitä ehdi päivittää sivuille. Alkuvuodesta ollut rekrytointikampanja onnistui hyvin, ja saimme osaavaan tiimiimme täydennystä Matti Tainasta ja Miika Salosta. Olemme iloisia Matin ja Miikan saapumisesta ja toivotamme heidät tervetulleeksi.

(24.1.2007) Chief of content development department on voittanut kuukauden kotisivutpalkinnon. Onnea! Kunniamaininnan sai Chief of externalitation management.

(24.1.2007) Osavuosikatsaus julkistettu. It-alanyritys.com antaa tulosvaroituksen. Uusi työntekijä hankittu. Lue lisää osakkaat-sivusta.

(10.9.05) It-alanyritys.com rankattu viidenneksi MSN:n hakupalvelussa! Lue tiedotteista tarkemmin!

(10.9.05) Parhaat hakulauseet valittu! Ihastele listaa tiedotteista!

(10.9.05) Sivuja päivitetty! Toivoa ei ole menetetty, it-yritys on taas tutkalla! Säätiedotus päivitetty vastaamaan kurrentteja prognooseja.

(19.12.04) Keine Achnung - Saksaa aloittelijoille ensimmäinen oppitunti lisätty.

(01.12.04) UUTUUS! Hyötysofta - NimiNaattori 1.0, Luo itsellesi tyylikäs Nick Nimi!

(15.11.04) Koulutusmatskut - Mobiilikoulu (osa1), voivottele mobiilisti!

(2.11.04) Sivustosta on annettu linkkivinkki korkea-arvoisalle suomalaisen insinööriosaamisen puolestapuhujalle Veijolle. Tulevaisuus näyttää, kuinka Tekniikka&Talous tähän It-alan ihmeeseen suhtautuu!

(2.11.04) IT-LAMMAS Flash pelin beeta-versio julkaistu! HOT!

(2.11.04) Arvostelut sivulle MSN karttapalvelun arvostelu lisätty! HOT!

(2.11.04) Viihdesivu päivitetty. VoiVoi-generaattorin voivotuksia modifioitu.

(5.10.04) Kriisi toiminnassamme, palautesivuston toimimattomuudesta suivaantunut perheenäiti Ypäjältä on uhannut ottaa yhteyttä Hannu Karpoon. Henkilöstö koodaa taukoamatta palautemaattia, mutta on vain ajan kysymys koska Karpo saapuu.. (lisää asiasta palautesivulla)

(5.10.04) UUTUUS! Yrityksemme on julkaissut yhteystietonsa yhteystiedot sivulla. Käy tutustumassa, ja hyödynnä tarjouksemme virustorjunnassa sekä selaimen aloitussivun asennuksessa! Voimassa vain rajoitetun ajan! Älä ole päästäsi pyörällä kuin Haminan kaupunki, tilaa apuun it-alanyritys.com Myös sääsivu päivitetty.

(30.9.04) Mullistava uutuus! Nyt ladattavissa it-aika kännykkääsi. Tämä voi muuttaa elämäntapasi!!! Lisää mobiilipalveluita tulossa sivuillemme.

(8.7.04) Onnea hupi-insinöörille! Yksi vuosi lisää ja saa nähdä mitä juhlat tuovat tällä kertaa tulessaan. Johan niitä tässä odoteltiinkin toiminnanjohtajan bileiden loputtua!

(8.7.04) Yrityksemme on lopettamassa ulkomaantoimipisteensä. Itävallan ja Saksan konttorit on suljettu koska emme ole enää kiinnostuneita toimimaan scheisselandiassa, missä hommat ei toimi. Keskitymme ydinosaamiseemme lokaalisesti.

(7.7.04) Sivut taas pystyssä tauon jälkeen! Kesäkuussa yrityksessä oli pienoista kriisiä toiminnanjohtajan synttäribileiden jälkeen, mutta jatkot on nyt viimeiseen asti pidetty ja normaali elämä voi taas alkaa. Juhlavan hetken kunniaksi julkaisimme uuden yrityksemme logon, jonka uusi tulokkaamme 3d-osaaja on tehnyt.

(28.5.04) Yritys kasvaa, mukaan dynaamiseen ja haastavaan ilmapiiriimme on ensiaskeleensa ottanut 3d-osaaja Arno Hietanen.

(27.5.04) Uusinta uutta it-alanyrityksessä, alamme kouluttamaan teitä ja jakamaan meidän hyviksi kokemiamme vinkkejä. Näin alkuun voit tsekata drinkkivinkkimme koulutusmatskut sivulta!

(29.4.04) Voivoi -generaattorin ensimmäiset huokaukset ovat nyt totta! UUTUUS!!

(27.3.04) It-deitti avattu! Koe suuri yllätys, leikkimielellä tai tostarkoituksella.

(19.3.04) Webbikamera toiminnassa!

(19.3.04) Yrityksemme ei lepää laakereillaan, vaikka niin voisi kuvitella sivujen päivityksien suhteen. Jotain dramaattista on jo tapahtunut, kun todistettavasti kaksi tyttöä vieraili sivuillamme!

(2.1.04) Historiallisia hetkiä vietettiin vuoden vaihteessa, kun ensimmäistä kertaa koko universumin historiassa sivujamme katseltiin mobiilin internetin päätelaitteen välityksellä! Katso screenshotit

(15.12.03) Haku-toiminto on juhlavasti otettu käyttöön! Myös päivämäärä ja nimipäivä skriptat tulivat käyttöön.

(6.12.03) Itsenäisyyspäivän kunniaksi PHP-osaajamme koodasi meille vieraskirjan. Nyt kaikki sinne rustaamaan nimensä ja jättämään terveiset yrityksellemme.

(30.11.03) "Yritysksemme" on julkaissut Lahjamaatti 1.0 ohjelman. Nyt on joululahjahuolesi ohitse, ei tarvitse kuin syöttää pari tietoa lahjan saajasta ja ohjelmamme valitsee juuri Hänelle sopivan joululahjan. Nyt joululahjan hankinta on helppoa kuin... Lue lisää

(4.11.03) "Yritysksemme" on vain "hyvä läppä"? Lue lisää parhaasta palautteesta.

(4.11.03) It-alanyrityksen Saksan markkina-alueen pääkonttori Stuttgartissa on vihdoin saatu verkotettua. Myös Saksan pääkonttorin tietokonekantaa on lisätty 100% , joskin... Lue lisää

(31.10.) Elämme yrityksessä tällä hetkellä suuria ja tunteikkaita hetkiä. Sivumme ovat alkaneet näkyä nyt myös ulkomailla viimeinkin! Lue lisää

(18.10) it-alanyritys.com ei ole viettänyt hiljaiseloa kuten voisi kuvitella. Pinnan on tapahtunut koko syksyn ja on vain ajan kysymys koska se räjähtää. Uusia viihdeuutisia päivitetty.

(30.6.) Uudet ja entistä mahtavammat it-alanyritys.com kotisuvit ovat vuotaneet internetiin. Tälllä kertaa panostime ennen kaikkea oikeinkirjoitusvirheiden välttämiseen...[lue loput]

(28.6.) It-alanyritys.com on julkaissut osavuosikatsauksensa...[lue loput]

(21.6.) Juhannus alkoi railakkaasti, it-alanyritys.com ei myönnä mitään...[lue loput] (lisätty 21.6.2003)

(16.6.) It-alanyritys.com on kokemassa suunnattomia mullistuksia. Työntekijöiden määrä on kasvanut 100%, mikä tarkoittaa...[lue loput]

Myrskyjä koko maassa, taivaalta sataa pieniä mummoja.

Klikkaa tästä interaktiivinen IT-SääMummo! HOT!


 

Päivän aforismi: Miksi tehdä se tänään, minkä voit jättää tekemättä huomennakin.

 

Äänestys

Kerro meille mistä pitäisi äänestää

Kuumista aiheista
EVVK
Talouspolitiikan heiluriliikkeistä

 


© it-alanyritys.com®™
Ota yhtetyttä: info@it-alanyritys.com | 0800-123456
Uutuus! Voit soittaa nyt myös matkapuhelimella!