it-alanyritys.com

Tehokkuutta tähän päiään
-- jo vuodesta 2003

ETUSIVU

UUTISET JA SÄÄ
-viihde
-tiedotteet
-sää

YRITYSESITTELY
-osakkaat
-rekrytointisivut
-toimintakonsepti
-osavuosikatsaukset
-referenssit
-yhteystiedot
-palaute

VIIHDE
-pelit / flash
-voivoi -generaattori
-web-kamera
-galleriat
-IT-kupla
-IT-deitti

HYÖTY
-koulutusmatskut
-hyötysofta
-mobiilipalvelut
-linkit

MUUTA
-hupi-insinööri
-paras palaute
-vieraskirja
-IRC
-kysy tohtorilta
-kuuma lista
-suosittelemme
-arvostelut

it-alanyrityksen valitsema paras palaute

"Viime jouluna käytin tuotettanne ja ostin ohjelman ehdottamat lahjat äidilleni ja siskolleni. Nyt he eivät enää vastaa puheluihini, ja minut on kuulemma poistettu testamentista.. Missä vika? Onko tuotteenne defektiivinen?"

T: Ymmärtämätön Lahest.


Vaikka "yritysksenne" näyttääkin lähinnä
"hyvältä läpältä"

Daug.net ja letku.netin ulkomaanyhteydet ovat olleet poikki ties kuinka pitkään. Emme tietenkään olleet kyenneet huomaamaan tätä palvelun puuttumista, koska kaikki yrityksemme työntekijät toimivat Suomessa. Nyt syksyllä yrityksemme lähti laajenemaan Eurooppaan, ja ongelmat alkoivat. Työntekijämme eivät saaneet yhteyttä sivuihimme tai shell-tunnuksellamme yhteyttä ulkomailta Suomeen. Kysyimme asiaa Daugilta ja vastaus oli:

"Ulkomaanyhteydet daug.net ja letku.net palvelimilta ovat olleet poikki tovin."


Ihmettelimme mitä tarkoittaa tarkkaan ottaen "tovi", mutta emme saaneet järkevää vastausta. Myöskään kysyttyämme milloin ulkomaanyhteydet alkavat taas toimia oli vastaus taas yhtä leväperäinen:

"Asiaan on tulossa ratkaisu parin viikon sisään."

Mitähähän tarkkaan ottaen "parin viikon sisällä" tarkoittaa heidän mielestään, kun yhteydet ovat olleet poikki jo ties kuinka kauan ja aina "asiaan oli tulossa ratkaisu parin viikon sisällä."

Kysyttyämme taas miksi emme saa yhteyttä dauggiin oli vastaus seuraava:

"Shellpalvelumme (daug.net ja letku.net) yhteydet ovat suljettu ulkomailta botteihin yms. kohdistuvien jatkuvien DDoS-hyökkäysten vuoksi, siispä myöskään www-sivut eivät sinne näy. Mikäli teillä on tarvetta todelliselle webhostingille niin sivuiltamme (http://www.mediatraffic.fi/) löytyy sopivia palvelupaketteja siihen käyttöön."

Daugin itsensä mielestä heidän nykyiset meille tarjoamat palvelut eivät ole "todellisia". Näin ikävä kyllä näyttää olevan meidänkin mielestämme. Hyvä, että olemme edes yhdessä asiassa samaa mieltä.

Edelleen jäimme ihmettelemään moista touhua, ajatellen että kuluttaja-asiamies voisi olla varmaan kiinnostunut tämmöisestä toiminnasta. Daug ei ollut ilmoittanut ulkomaanyhteyksien katkosta asiakkailleen (ainakaan meille) muuten kuin että SHELL-yhteyden MOTD-kommentissa oli siitä jonkinlainen maininta. Jos Daug kuvittelee tämän olevan riittävä tiedottaminen asiasta asiakkailleen niin olemme äimän käkenä.

Kaiken huippuna oli tämä viimeisin saamamme vastaus Daugilta:

Pahoittelen, että vastauksen saaminen kesti. Olette hyväksyneet palvelun toimitusehdot tilausta tehdessänne.
https://secure.mediatraffic.fi/aup_shell.php
--
3. Ylläpidon vastuu ja velvollisuudet
Ylläpito ei takaa palvelun toimivuutta, saatavuutta, jatkuvuutta tai turvallisuutta, eikä palvelun sisältämän tiedon paikkansapitävyyttä. Ylläpito ei vastaa mistään käyttäjälle palvelun toiminnassa tapahtuneiden häiriöiden tai ylläpidon virheiden aiheuttamista vahingoista tai tietojen katoamisista.
Emme vastaa tässä tapauksessa siitä, että palvelu kuvauksessa ei ole mainittu siitä että ulkomaat eivät toiminnassa.
--
Vaikka "yritysksenne" näyttääkin lähinnä "hyvältä läpältä", käyttöehdoissa selvästi kielletään kaupalliseen
tarkoitukseen käyttö.

Vaikka nimessämme onkin yritys-sana, sivumme eivät ole kaupalliseen tarkoitukseen tehty emmekä tee merkittävää voittoa. Daugin mielestä he eivät ole mitenkään vastuussa palveluidensa toimivuudesta. Ostimme Daugilta "oikean" ja "todellisen" palvelun, vaikka palvelun todellisuutta ei mainitakaan käyttöehdoissa, oletimme asian näin olevan. Oletimme myös palvelun toimivan ulkomailla, koska internet on koko maailman yhdistävä verkko, emme halunneet jämähtää vain Suomen rajojen sisäpuolelle. Jäämme edelleen ihmettelemään, voiko suomalainen yritys laittaa käyttöehtoihinsa mitä tahansa kohtia, missä kiertävät vastuunsa ja velvollisuudensa tarjoamastaan palvelusta. Luulisi tässä sivistysvaltiossa löytyvän jonkinlainen peruskuluttajansuoja. Mutta ulkomaanyhteydet toimivat nyt. Kiitämme Daugia yhteistyöstä ja toivomme heille parasta.
Nimim. mistä "todellinen" palvelu it-alanyritykselle.


© it-alanyritys.com®™
Ota yhtetyttä: info@it-alanyritys.com | 0800-123456
Uutuus! Voit soittaa nyt myös matkapuhelimella!