it-alanyritys.com

Tehokkuutta tähän päiään
-- jo vuodesta 2003

ETUSIVU

UUTISET JA SÄÄ
-viihde
-tiedotteet
-sää

YRITYSESITTELY
-osakkaat
-rekrytointisivut
-toimintakonsepti
-osavuosikatsaukset
-referenssit
-yhteystiedot
-palaute

VIIHDE
-pelit / flash
-voivoi -generaattori
-web-kamera
-galleriat
-IT-kupla
-IT-deitti

HYÖTY
-koulutusmatskut
-hyötysofta
-mobiilipalvelut
-linkit

MUUTA
-hupi-insinööri
-paras palaute
-vieraskirja
-IRC
-kysy tohtorilta
-kuuma lista
-suosittelemme
-arvostelut

it-alanyrityksen 5osavuosikatsaus

VIISOSAVUOSIKATSAUS 24.1.2007

Toiminnanjohtaja Mäkelä ei edellenkään ota vastaan it-deittejä kysynnästä huolimatta. Toiminnanjohtajan tekemä toimiva sivupohja on edelleen käytössä. Yritys suunnittelee suorittamisen tason toimien ulkoistamista Grönlantiin. Management pysyy kuitenkin edelleen Suomessa.
Yrityksen uusi logo on renderöitymässä yrityksen laskentaklusterissa. Tällä hetkellä 5 framea 2700 on valmiina. Olemme lisänneet yhteistyötä maineikkaiden printtimediatalojen kanssa. Uusi konsultti tuo uutta innovatiivisuutta ja pehmeitä arvoja tähän päiään.

 

IT-alanyritys.com
Osavuosikatsaus 1-6/2003

IT-alanyritys.com laajentaa voimakkaasti toimintaansa.


IT-alanyritys.com on ollut vahvassa nousujohteessa kevään-kesän aikana. Yritys on koko kevään ajan rekrytoinut aktiivisesti, ja rekrytointikampanjan tuloksena henkilöstömäärä onkin kasvanut 100 prosentilla. Tämä merkitsee samalla tehokkuuden kaksinkertaistumista. Henkilöstön lisäyksen johdosta yritys on laajentanut toimintaansa Kilon pääkonttorin lisäksi myös muualle pääkaupunkiseudulla. Kesän aikana yritys hakee edelleen vahvaa kasvua ja tätä kautta markkinajohtajuutta myös maakunnista. Yritys onkin jo laajentanut toimintaansa Kymenlaakson vahvan kasvupotentiaalin talousalueelle. Suunnitelmissa on kansainvälisten markkinoiden valloittaminen tulevana syksynä. Tavoitteen saavuttaakseen yritys tulee syksyllä siirtämään osan toiminnoistaan Keski-Euroopan hyvännäköisille markkina-alueille. Henkilöstövähennyksiä ei kuitenkaan tulla siirtojen yhteydessä näkemään, vaan osa nykyisestä henkilökunnasta siirtyy luotaamaan yrityksen toimintaa uusille, kansainvälisille markkina-alueille. Yritys panostaa voimakkaasti ulkomaille, ja uskoo Keski-Euroopan markkinoiden tuovan erittäin merkittävää liäarvoa ja nousupotentiaalia yrityksen vielä tuoreelle brändille.


© it-alanyritys.com®™
Ota yhtetyttä: info@it-alanyritys.com | 0800-123456
Uutuus! Voit soittaa nyt myös matkapuhelimella!