it-alanyritys.com

Tehokkuutta tähän päiään
-- jo vuodesta 2003

ETUSIVU

UUTISET JA SÄÄ
-viihde
-tiedotteet
-sää

YRITYSESITTELY
-osakkaat
-rekrytointisivut
-toimintakonsepti
-osavuosikatsaukset
-referenssit
-yhteystiedot
-palaute

VIIHDE
-pelit / flash
-voivoi -generaattori
-web-kamera
-galleriat
-IT-kupla
-IT-deitti

HYÖTY
-koulutusmatskut
-hyötysofta
-mobiilipalvelut
-linkit

MUUTA
-hupi-insinööri
-paras palaute
-vieraskirja
-IRC
-kysy tohtorilta
-kuuma lista
-suosittelemme
-arvostelut

it-alanyrityksen kysy tohtorilta -palsta

IT-Alanyritys.com:in tohtori vastaa mielellään kysymyksiisi, koskivat ne sitten mitä tahansa.
 
28.9.2004 "mix mun irkkigalleriakuvaan ei tuu enempää kommentteja? oon yrittäny loggautua monta kertaa sisää et porukka niinq näkis et mä oon siel mut ei tuu kommenttii.. missä vika??!!11"
 

VASTAUS: Oletko yrittänyt laittaa kuvasi Gallerian etusivulle, siitä sen kaikki teinit huomaa! Hyvä keino on myös loggautua kaikille kanaville vaikka vain hetkeksi. Yksi tapa on kommentoida kaikkien ihmisten kuvia, sillä niitä kommentteja heruu!!!11 Ootsä kuullut muuten sen Mc Teippinenä biisin, siinä on sanomaa. Sen saa Mikseri.net sivulta. Jos et edelleenkään saa kommentteja, ehkä et vain osaa, silloin sinun kannattaa mennä sivulle http://reminder.ton.tut.fi/

 
28.9.2004 "mut haluisin kysyy silt tohtorilta, et miksi mun kone jumittaa näin mielettömän paljon, että saan odotella varmaan tunnin, että saan uuden ohjelman auki, tai sivun tai tai tai.. niin ja miksen mä löydä enää sitä yhtä pomppivaa lammasta teidän sivuilta?"
 
VASTAUS: Ehkä koneesi kovalevyllä on liikaa Antti Tuiskun tai Jani Wickholman kuvia. Ne vievät koneelta kapasiteettiä muulta hyödylliseltä, vaikka toki nekin on hyödyllisiä ja mukavia katsella. Eräs ratkaisu on, että tietokoneessasi on virtajohto kytkettynä väärinpäin pistorasiaan, eli vasen piikki oikeassa reijässä ja toisinpäin. Tällä pienellä korjaustoimella voit saada vaihtovirran oikeisiin johtimiin ja tehot kaakkoon. IT-lammas on poistunut sivuilta koska TheEye Sarkimaa eli AD:mme downloadasi sen puhelimeensa. Olemme kyllä tilanneet uuden lampaan sivuille, mutta se ei valitettavasti ole vielä saapunut. Hauskaa syksynjatkoa sinulle!
 
 
 
18.9.2003 "Terve! näin aluksi haluisin sanoo et kyl teillä on hienot sivut. jatkakaa samaan malliin!.. ainii oli mulla kysymyskin. Ostin tossa viikko sitte tuliterän mikron ja nytte se mokoma on ruvennu kenkkuilemaa. Se sanoo koko ajan et on tapahtunut joku odottamaton virhe..? Kiitos jo etukäteen! T:Pentti Vatikainen Närpiö"
 
VASTAUS: Vika on hyvin yleinen ja onneksi myöskin helposti korjattavissa. Sinulla on luultavastikin käpy kaasarissa. Myös härpyttimen asetuksissa saattaa olla vikaa.

 


© it-alanyritys.com®™
Ota yhtetyttä: info@it-alanyritys.com | 0800-123456
Uutuus! Voit soittaa nyt myös matkapuhelimella!